top of page

OM OSS

Med över 30 års kombinerad kunskap och erfarenhet inom ljusterapi lyser Caball Therapy System CTS - Ljusterapi Specialisten starkt i branschen.
Vi har 3 certifierade ljusterapeuter i företaget, och kan ge uppdaterad och viktig information om FotoBioModulation och hur du kan dra nytta av att använda rött och nära-infrarött ljus i din vardag, för att få fler hälsovinster och bättre komfort.
 

Vi är stolt importör och europeisk distributör av varumärket Photizo Light Therapy och en världsomspännande leverantör av varumärket Photonic Lights.
 

FotoBioModulation (PBM) är designad för att behandla människor, husdjur och hästar. Det lindrar smärta, stimulerar celler till att reparera och läka, minskar svullnad och inflammation och stimulerar immunförsvaret vid akuta traumatiska tillstånd.


Photizo Vetcare är särskilt effektivt vid behandling av kronisk smärta och inflammatoriska tillstånd i samband med artritiska tillstånd och överbelastningsskador hos djur.

Kroniska "skador" eller överanvändnings inflammatoriska reaktioner uppstår, när vävnaden inte fullfölja läkningscykeln.

 

Photizo & Photonic Light Therapy bryter denna cykel och ger vävnaden
möjlighet att starta läkningsprocessen om möjligt, eller vid kroniska tillstånd för att upprätthålla smärtfria perioder.

Behandlingen kommer att stimulera optimal celltillstånd (ben, nerv, brosk och muskelvävnad) för att bibehålla frisk vävnad. Detta kan hjälpa till att förhindra ytterligare degeneration av vävnader som nerver, ben/leder och blodkärl.

Behandling på akupunkturpunkterna har utmärkta behandlingsresultat.

 

Om du funderar på ett nytt och innovativt varumärke för din portfölj,
Vänta inte, kontakta oss idag!

GRUNDARE

"Vår vision: När vi började arbeta med fotobiomodulation (PBM-terapi) och såg vilken inverkan det hade på djur och människor,
blev vårt primära mål att ha en Fotiobiomodulations-apparat i varje hushåll och avdelning på varje sjukhus, varje läkarmottagning och klinik.


Läkemedelsfri smärtlindring och bättre läkning tack vare kunskapen och vetenskapen bakom fotomedicin, med högdensitetsprodukter och tjänster."
 


Anita Nordum VD - Caball Therapy Systems

IMG_6825.jpg

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

LOUISE – FENYASOFT

Ryttare

Jag tog ett hårt fall från min häst och fick blåmärken på revbenen och ena höften. Men tack vare min Photizo Pain Relief var jag tillbaka til pilates och på min häst inom två veckor. Jag skulle definitivt rekommendera Photizo.

bottom of page