top of page

BUTIKSPOLICY

KUND SERVICE

På Caball Therapy System har vi inga minimikrav för köp.

På bilder i prislistan och på hemsidan kan färgerna se lite annorlunda ut än i verkligheten.Reservation tas för tryckfel, prisändringar och slutsålda varor.

 

Caball Therapy System sparar automatiskt informationen du har angett så att du kan se den nästa gång du beställer varor från oss. Du kan också alltid gå in på ditt konto och se orderbekräftelser från tidigare köp.
 

 

Ingen information lämnas vidare till tredje part, förutom leveransadressen som givetvis står skrivet på paketet.
 

Vill du ha dina varor skickade på ett visst sätt, tid eller liknande. du kan anteckna det i fältet "kommentarer" på din beställning, sedan försöker vi så gott det går att efterkomma dina önskemål. Leverans 2-5 dagar.

SEKRETESS OCH SÄKERHET

Med personuppgifter avses information som kan användas för att identifiera en person. Detta kan innefatta förnamn, efternamn, hemadress, e-postadress, ålder, kön och liknande kontaktuppgifter.

På denna sida kan du läsa vilken information Caball Therapy System lagrar om dig och våra partners.
 

Vilken information lagrar vi?

För att göra en beställning och leverans åt dig lagrar vi följande information; Förnamn, efternamn, adress, eventuell leveransadress, e-postadress och telefonnummer. Vi lagrar ytterligare information om hur långt du vill bli prenumererad på vårt nyhetsbrev.

Information om vilka varor du har köpt, hur du har betalat (online/kredit) samt faktura lagras i min. 5 år, enligt bokföringslagen, så vi har underlag för köpet till Skatt.


E-post du skickar till CTS och som CTS har skickat till dig sparas min. 1 år, max. 3 år. Detta görs för att vi ska kunna gå tillbaka och se eventuella klagomål, erbjudanden och liknande.

GROSSHANDELS FÖRFRÅGNINGAR

Att lägga till tjänster och nya effektiva produkter kan vara den tillväxt du söker för ditt företag.
Oavsett om du är en behandlare eller säljare av produkter inom hälso- och friskvårdssektorn kan det vara en bra investering att lägga till populära, effektiva och säkra produkter till dina tjänster eller produktsortiment.

 

På grund av antalet fördelar för din kund och en praxis att lägga till FotoBioModulation terapi kan det vara det smartaste beslutet du tar.
 

Kontakta oss för mer information eller fyll i ansökningsformuläre nedan.

BETALNINGSMETODER

Hos CTS kan du betala via webbutiken med följande korttyper:

- Visa, Visa Electron
- Maestro, Mastercard,
- PayPal

- KLARNA
 

Allmänna villkor för betalning med kort.
Priserna i webbshoppen är inklusive moms. Fraktpriser och eventuella rabatter visas i varukorgen.
Frakt och moms dyker upp separat i kassan.

bottom of page