top of page

De tre bästa anledningarna till varför du behöver FotoBioModulation i ditt liv

När jag börjar skriva detta blogginlägg, och ska bara nämna tre anledningar till att använda FotoBioModulation i vardagen, tycker jag är väldigt svårt... att bara nämna 3 bra fördelar med PBM!

Jag började fråga mig själv vad som var det viktigaste resultatet, jag letade efter när jag började med PBM. Och här kan du se de tre anledningarna till varför jag tycker att du bör överväga att börja använda BPM, eller vara bättre på att använda den du redan har.


Fotobiomodulation (PBM), vilket betyder rött och nära-infrarött ljusterapi eller lågnivålaserterapi, är en behandling som använder exakta våglängder för att hjälpa kroppen att läka. Eftersom PBM fungerar på din kropps individuella celler, ser vi ett brett spektrum av fördelar, och det hjälper människor med en mängd olika diagnoser. PBM är giftfritt, icke-invasivt och har inga biverkningar, så det är ett utmärkt alternativ för människor som letar efter en naturlig lösning för läkning.


1. Minskad inflammation och stress.

PBM hjälper dina celler att bli av med "föroreningarna" oxidativ stress som ackumuleras genom att hantera miljömässiga, fysiska och känslomässiga stressorer. Det är nästan som en kraftfull antioxidant som motverkar den negativa effekten som fria radikaler producerar i dina celler. Tänk på PBM som ett team av sopbilar i dina celler, som lämnar efter sig ett rent landskap så att vävnaderna kan lätt andas.

"PBM är som ett team av sopbilar i dina celler, som lämnar efter sig ett rent landskap så att vävnader kan lätt andas"
"Om du kan göra glykogensyntesen mer effektiv, förbättrar du i grunden effektiviteten av din kropps kost från "insidan"2. Mer Energi

När vi tänker på energi tänker många av oss på vad vi har förmågan att göra, både fysisk och mental energi. Men allt börjar i dina celler, där magin inträffar, eller inte. Vi och våra celler behöver "bra näring", dagligen. Och ett av de bästa sätten att ge din cells optimala energi, är att applicera PBM på olika delar av din kropp, och hjälpa cellandningen.

Röda och nära infraröda lysdioder kan öka syntesen av glykogen och adenosintrifosfat (ATP). Om du kan göra glykogensyntesen mer effektiv, förbättrar du i grunden effektiviteten av din kropps kost, från "insidan"


Den typ av kost du äter kommer också att spela en viktig roll för vilken typ av energi, du bidrar med till din kropp.

Ditt dagliga intag av näringsämnen bör vara en bra blandning av olika typer av mat, och i harmoni med din aktivitetsnivå.

Experter rekommenderar att du väljer rätt mängder och ett av de viktigaste näringsämnena, men också i åtanke när de används. Det finns till exempel olika rekommendationer för kolhydrater före, under och efter högintensiv träning, om du planerar att öka din uthållighet. Liknande riktlinjer finns för proteiner, fetter och andra.3. Förbättrad cirkulation

PBM ljusterapi lindrar och förbättrar livskvaliteten, genom att stimulera cirkulationen och minska smärta och cellskador. Det har visat sig dramatiskt minska symtomen när det appliceras på fötterna i femton minuter tre gånger i veckan.

Kväveoxid produceras av nästan alla celltyper i människokroppen, och är en av de viktigaste molekylerna för blodkärlens hälsa. Det är en vasodilator, det vill säga den slappnar av de inre musklerna i dina blodkärl, vilket gör att kärlen expanderar.

Som ett resultat ökar kväveoxid blodflödet, och sänker blodtrycket.

“ Processen att ta bort cellavfall förbättrar blodflödet. PBM-användare upplever ofta en stickande, sköljande känsla efter behandling, vilket är en extra boost till cirkulationen."

.”Comments


bottom of page